Beste klanten,

Inmiddels zijn we al weer een maandje aan het draaien en gaat het nog niet zo heel slecht als verwacht. helaas is onze capaciteit binnen heel weinig waardoor we binnen nog niks aan evenementen of avonden kunnen organiseren.

we proberen zoveel mogelijk buiten te organiseren zodat we toch een zo groot mogelijke groep kunnen ontvangen.

verder houden we ons aan de RIVM richtlijnen en is er de mogelijkheid om je handen te kunnen desinfecteren. verder word iedereen bij binnenkomst in een logboek opgenomen zodat als er wat gebeurt we iedereen die aanwezig waren zo snel mogelijk kunnen bereiken.

onze openingstijden zijn niet veranderd. wel zijn we voortaan op de zondag middag geopend om lekker op het terras te zitten of lekker binnen formule 1 of voetbal kijken.

graag zien we iedereen in goede gezondheid weer terug bij soos plock.

Namens het bestuur van Soos Plock.


Even een kleine update over hoe wij verder gaan. Op het moment zal Soos Plock nog gesloten blijven tot we toestemming krijgen van de overheid om weer open te kunnen gaan. Toch willen we niet stil zitten en zijn we achter de schermen druk bezig met activiteiten die online kunnen plaatsvinden.

Nu is het ook een mooie tijd om de binnenkant weer eens op te knappen. Zo hebben we ons geluidssysteem uitgebreid en gebruiksvriendelijker gemaakt. Verders zal de vloer een goede beurt krijgen zodat die, als we weer open mogen, er weer netjes uitziet.

Afgelopen maand hebben we online een quiz gedaan. Deze was voor de meeste een succes maar bij sommige toch ook een probleem door de verbinding. We hebben zitten puzzelen waaraan het kan liggen en zijn er hoogstwaarschijnlijk uitgekomen. De komende tijd gaan we aan de slag met een nieuwe quiz om jullie toch een kleine gezelschap te houden. Hierover binnenkort meer.

Verders wensen we iedereen natuurlijk veel gezondheid toe en houd je aan die afstand van 1,5 meter. Alleen zo kunnen we corona tegen gaan.

Namens het bestuur van Soos Plock,

Joeri Noijen, Voorzitter.


Reacties:

Er kunnen geen reacties op dit bericht geplaatst worden.