Even een kleine update over hoe wij verder gaan. Op het moment zal Soos Plock nog gesloten blijven tot we toestemming krijgen van de overheid om weer open te kunnen gaan. Toch willen we niet stil zitten en zijn we achter de schermen druk bezig met activiteiten die online kunnen plaatsvinden.

Nu is het ook een mooie tijd om de binnenkant weer eens op te knappen. Zo hebben we ons geluidssysteem uitgebreid en gebruiksvriendelijker gemaakt. Verders zal de vloer een goede beurt krijgen zodat die, als we weer open mogen, er weer netjes uitziet.

Afgelopen maand hebben we online een quiz gedaan. Deze was voor de meeste een succes maar bij sommige toch ook een probleem door de verbinding. We hebben zitten puzzelen waaraan het kan liggen en zijn er hoogstwaarschijnlijk uitgekomen. De komende tijd gaan we aan de slag met een nieuwe quiz om jullie toch een kleine gezelschap te houden. Hierover binnenkort meer.

Verders wensen we iedereen natuurlijk veel gezondheid toe en houd je aan die afstand van 1,5 meter. Alleen zo kunnen we corona tegen gaan.

Namens het bestuur van Soos Plock,

Joeri Noijen, Voorzitter.Reacties:

Er kunnen geen reacties op dit bericht geplaatst worden.