Stichting Soos Plock sinds 1968 

Soos Plock  heeft als doelstelling: het inrichten en in stand houden van een ontmoetingscentrum voor jongeren van zeventien  tot en met vijfentwintig jaar, teneinde deze jongeren door vorming en ontspanning te begeleiden.

Soos Plock is een organisatie die al meer dan 40 jaar geheel gerund wordt door vrijwilligers. Wij streven met veel plezier en grote inzet onze doelstelling na.

Vrijwilligers zijn de kern waar Soos Plock al die jaren op draait. Het is voor onze instelling van groot belang dat de vrijwilligers betrokken zijn bij de organisatie. De betrokkenheid leidt tot motivatie en inzet, en dat is het fundament waarop Soos Plock al veertig jaar lang een mooi programma neer kan zetten en uitvoeren.

In Soos Plock krijgen de vrijwilligers een mogelijkheid om zich te ontplooien. Respect en vrijheid staan na al die jaren nog steeds centraal. Er wordt in Soos Plock veel aandacht besteed aan discussie, eigen initiatief en het ontwikkelen en opbouwen van sociale contacten.

Soos Plock staat voor een uiteenlopend programma waarbij we vorming en cultuur hoog in het vaandel hebben staan. Dit alles wordt georganiseerd door vrijwilligers die dicht bij de doelgroep staan. Dit zorgt voor een grote betrokkenheid van de vrijwilligers en een gevarieerd op de doelgroep aansluitend programma. Want wie weten nu beter wat er bij de doelgroep leeft dan zijzelf?

 

Kom dus gerust eens een biertje drinken aan de gezelligste bar in Volkel. En mocht je als band interesse hebben om een keer op te treden in de Plock, weet dan dat we een uniek vergoedingensysteem hebben. De entree van de avond, min €1,- per betalende bezoeker, gaat rechtstreeks naar de optredende bands. Dus neem al die fans, familieleden en vage kennissen mee en de avond wordt gegarandeerd een succes.