Datum: 12-10-2018 - 13-10-2018
Tijd: 20:00 uur - 01:00 uur
Locatie: Soos Plock
Entree: 5,- Euro


Whiskey Legs 12 okt '18

 

Whiskey Legs is een onlangs opgerichte niet alledaagse, veelzijdige band waarin verschillende muzikanten elkaar hebben gevonden in een tijdloos genre van de muziek.
De 5 koppige band bestaat uit een creatieve gitarist en zanger die zich laat inspireren door invloeden van o.a. Hendrix en Stevie Ray Vaughan, een ervaren drummer die ervan houdt om zich te verliezen in de muziek , een zangeres die je met haar stem laat zweven in de tijd van de blues en soul, een bassist die ervoor zorgt dat je de groove van de muziek niet alleen hoort maar zelfs in je lichaam voelt en een toetsenist die met hammond en pianogeluiden extra drive geeft aan het ensemble.
Regelmatig werkt Whiskey Legs midden tussen de weilanden van de Rips aan hun repertoire dat voorlopig hoofdzakelijk bestaat uit 60 en 70’er jaren covers maar wellicht in de toekomst ook deels uit eigen nummers….
Zang : Diana Otten (Gemert)
Gitaar en Zang: Gijs van den Bungelaar (Landhorst) Bas: Mario Mὔller (Gennep)
Drum : Pascal Janssen (Wijchen)
Toetsen: Peter Jans (De Rips)
U kent deze muzikanten wellicht van ander bands of ensembles waarin zij hebben gespeeld o.a. Twisted worlds, Fusion, Next Floor, What’s Next, Cotton Candy, Revolver, Acoustisch trio RED en vele anderen.


Reacties:

Er kunnen geen reacties op dit bericht geplaatst worden.