Datum: 18-11-2023
Tijd: 16:00 uur - 23:59 uur
Locatie: Soos Plock
Entree: € 5.-


Het MAPLE LEAF FESTIVAL heeft 5 bands op het podium in de grote zaal en in het plock café.
THE JUVENILES, RENDAK BOYS, TURN IT UP, NO EXPECTATIONS & ReFUZZeR.

MAPLE LEAF ROCK FESTIVAL IN PLOCK,

Zaterdag 18 november staat Plock bol van de rockmuziek in z’n breedste vorm.

Op 2 podia zullen vanaf 16.00 uur 5 bands te zien èn  te horen zijn.

In het Café staan NO EXPECTATIONS en ReFUZZeR, en in de zaal zullen THE JUVENILES, RENDAK BOYS en TURN IT UP het dak eraf blazen.

Zaal open 15.00 uur, Entree 5,-.

“NO EXPECTATIONS neemt je vooral mee naar de seventies en eighties van onder andere David Bowie, the Rolling Stones en CCR. Maar ook de eigentijdse rock van Triggerfinger of Racoon wordt niet geschuwd.
“No Expectations” bestaat uit het gitaar duo Mark Klotz en Dennis Verbakel. Mark is de 11e Rolling Stone (in zijn dromen), en Dennis laat de nummers net weer even iets anders klinken.
Achter de micro hebben we Han Vervoort. Hij denkt dat hij de leider is van de band, maar wij weten wel beter.
Het ritme en tempo wordt verzorgd door Jozef Breugel en Han van Kruijsbergen. Jozef tikt iedereen op de vingers die te hard van stapel loopt. Han is de stille kracht die zijn bas laat praten. Zij sturen bij als de rest weer eens uit de bocht dreigt te vliegen.

ReFUZZeR is geïnspireerd door de vintage spund die Dan Auerbach uit zijn oude technische spullen haalt en is Corona benut als turn-over: de boys van ReFUZZeR namen een nieuwe afslag in het repetitiehok in Boekel en ja, daar komen we nu weer uit naar Plock Volkel! Benieuwd wat iedereen van deze sound van de vroege Black Keys vindt. Rustiger en meer open dan voorheen met 50 Watt, soms wat vilein, gewoon zingen – gitaar spelen – er voor gaan! De band hoopt vele vrienden en rockliefhebbers weer te zien op 18 november in vertrouwd Plock. ReFUZZeR bestaat uit Frans van Dommelen (zang-gitaar), Sjap Smits (bas-zang), John Althuizen (drums).

JUVENILES,

Deze Wilbertoordse  blues-rockband Juveniles werd opgericht in 2000. Een aantal muziekliefhebbers bezocht regelmatig festivals en onder het genot van een drankje werden deze daarna uitgebreid geëvalueerd. Tijdens zo’n evaluatie kregen ze zoveel inspiratie dat ze besloten zelf een band te beginnen. Een prima besluit blijkt nu bijna 25 jaar later. Want uit hun repertoire bestaande uit eigen werk en covers zijn ze graag geziene gasten op festivals en in kroegen.

Vrij vertaalt staat JUVENILES voor JONKIES. De 4 rockers zijn inmiddels niet meer zó piep maar rocken nog als de beste!

Hun kracht zit voornamelijk in het plezier beleven aan samen muziek maken.

De band bestaat uit;

 

 

RENDAK BOYS
Deze band is jaren geleden ontstaan uit 5 jonge gasten, die nu intussen al meer dan 15 jaar samen muziek maken. Het repertoire bestaat uit voornamelijk rock covers.
Plezier maken met op zijn tijd een natje en een droogje staat voorop en dat  enthousiasme stralen ze op het podium ook zeker uit!
De band bestaat uit een geweldige zanger 3 nog geweldigere gitaristen en een wat mindere drummer (want die kan niet zo goed gitaar spelen)
De Rendak Boys hebben dan ook veel zin om het publiek te vermaken tijdens het Maple Leaf Festival. De bezetting is als volgt; Corne Bekkers – zang, Bram van den Elsen – gitaar, Ton van den Bosch – gitaar, Wilco van Lankveld- Bas gitaar en Antoine van den Bosch – drums.

 

 

TURN IT UP, is een hardrock & metal band uit de omgeving Maashorst, uit het bourgondische Brabant dus en geboren met het metalvirus in hun bloed.

Met Tom op de tonnen en Paul op de basgitaar is de basis compleet waar de twee gitaren lekker doorheen kunnen zweven en scheuren. De frontman Hans maakt het geheel af met zijn opgevoerde energieke stembanden.

Het repertoire bestaat uit coverwerk van hun helden oa. Iron Maiden, Queen, Metallica, Priest, Queensryche, Volbeat, Scorpions en Bon Jovi.

Oldschool zaagwerk afgewisseld met ballades en af en toe een uitstapje naar punk.

So open the doors and TURN IT UP! tijdens het Maple Leaf Festival.


Reacties:

Er kunnen geen reacties op dit bericht geplaatst worden.