Datum: 15-04-2023 - 16-04-2023
Tijd: 13:30 uur - 18:00 uur
Locatie: Soos Plock
Entree: gratis


Zaterdag 15 en zondag 16 april staan in het teken van KUNST.

In samenwerking met de schilders en keramisten van “De Startbaan” heeft Plock een expositie opgezet.

Ruim 20 schilders en 7 keramisten zullen een groot deel van hun werken in de diverse ruimtes in Plock exposeren en deels ook te koop aanbieden!

Zaterdag middag om 13.30 uur zal de expositie feestelijk geopend worden door…………..

Ook jij bent welkom.

Zondag middag word de kunst muzikaal ondersteund door  APRIL JAZZ QUARTET met een fantastische bezetting. Op altsaxofoon de Volkelnaar Marc Poulussen, op de basgitaar Willy Ivits, op drums Marcel van Vught en op gitaar niemand minder dan de professionele jazzgitarist Herbie Guldenaar !

Herbie Guldenaar begon als 9 jarige met gitaar spelen. Studeerde klassiek gitaar aan het Rotterdams Conservatorium met als hoofdvak jazz in de eind studie. Herbie stond met veel grote jazz namen op het podium zoals; Eric Vloeimans, Ron van Stratum en Anton Goudsmit. Hij is ook veelvuldig te beluisteren in studio en sessie optredens en workshops in binnen en buitenland. Nu geeft hij vooral les in jazzguitar en bandcoaching.

Marcel van Vught is zijn carierre ook op jonge leeftijd begonnen. Als jongetje zal hij vaak te drummen en begon bij de lokale drumband. Hij is afgestudeerd op t Brabants Conservatorium in Tilburg op slagwerk klassiek en slagwerk geïmproviseerd . Naast het geven van diverse workshops leid hij ook nog verschillende percussiegroepen en speelt hij ook nog in diverse gelegenheidsbands. Marcel draait zijn hand niet om voor zowel Jazz, blues als pop of rock muziek !

Basgitarist Willy Ivits kennen we van diverse bands zoals de gelegenheid band Fox en de Strotjes, en de Gemertse bigband “de Blikblazers”. Willy word vaak gevraagd voor sessies en gelegenheidsbands.

Voor Marc Poulussen is naast zijn werk in de natuur, het saxofoon spelen zijn 2e natuur. Jarenlang op de tenorsax in de bands ‘five elements quintet’ en ‘charmed life’ en tegenwoordig op de altsax te horen, oa in de bigband “blikblazers’. Marc is altijd de medeorganisator van de beroemde JazzAvonden in Plock geweest en heeft vele bekende jazz artiesten naar Volkel weten te halen en ook met deze op het podium gestaan, zoals Hans Dulfer!

 


Reacties:

Er kunnen geen reacties op dit bericht geplaatst worden.