Datum: 13-01-2024
Tijd: 20:00 uur - 23:59 uur
Locatie: Soos Plock
Entree: €5.-


De 5 mans formatie BULLDOG LT vind zijn oorsprong in Langenboom. De band heeft sinds kort een doorstart gemaakt en bestaat nu uit gelouterde muzikanten die allen in diverse bands hebben gespeeld.  Bulldog LT is reeds een begrip in de regio en staat voor een optreden met pakkende stevige classic rock nummers van Cream, ZZTop, Jimi Hendrix, Gary Moore en Rory Gallagher. Sfeervolle optredens in café’s , de beuk erin op feesten of rotsvast op de grote podia in de regio. Voor Bulldog LT is ieder optreden een oprechte happening voor zowel band als publiek!
Met de 2 hoofd zangers Hans en Willy kunnen ze een divers repertoire opende planken brengen. Tonny staat ook samen met drummer Lex voor een strakke ritme sectie. En van gitarist Naud kan je meer dan alleen maar scheurend geweld verwachten, want in menig nummer word ook de gevoelige snaar geraakt. Niet voor niets weet deze band de liefhebbers te boeien van begin tot eind !

De REEL BASTARDS was èn is een gaaf muzikaal project, jaren geleden al opgericht door Mare, zang-doedelzak- mandoline & banjo en haar partner Jeroen; ofwel onze ‘Stone’, zang en gitaar. Inmiddels zijn ook Billy, zang en gitaar, Remco, zang en Bas & Willem, drums, druk mee aan het knallen in hun eigen oefenhok. De REEL sound van de BASTARDS is een mix van rock, folk & country covers, maar er staat ook veel eigen werk op het repertoire!


Reacties:

Er kunnen geen reacties op dit bericht geplaatst worden.