Datum: 19-11-2022
Tijd: 20:00 uur - 23:59 uur
Locatie: Soos Plock
Entree:


BULLDOG LT uit Langenboom is  en stevige classic-rock band met nummers van Cream, ZZ Top, Jimi Hendrix, Gary More en Rory Gallagher. Maar ze spelen ook nummers van eigen bodem, zoals Livin’ Blues en Golden Earring !

Zanger/gitarist Willy, met z’n eigen stemgeluid, aangevuld met de stem van bassist Tonny, stelt de band in staat dit repertoire natuurgetrouw voor het voetlicht te brengen. Tonny staat met drummer Lex garant voor een strakke ritmesectie. En van gitarist Hein kan je meer verwachten dan alleen maar scheurend gitaargeweld, want in menig nummer word ook een gevoelige snaar geraakt. Niet voor niets weet deze band te boeien van begin tot eind !

BLAFTAND is een kwartet musicerende heren die, voortkomend uit bands als Simpel, Bastard, Barstool Spitmule en Hanging Judge, de klappen van de zweep kennen en die de ‘uiterste houdbaarheidsdatum’ al geruime tijd gepasseerd zijn. Maar ‘desalniettemin-en-evenwel-nochtans’ kans zien om hun gepassioneerde gevoel voor muziek om te zetten in een ‘vette bak’ bluesgroovende nummers van oa Canned Heat, Stevie Ray Vaughn, Lester Butler & The Red Devils. de band bestaat uit; Berry Ronde-bluesharp en vocale, Bart Klaassen-drums, Peer van Dommelen-basgitaar, Dré Gevers-gitaar

zaal open 20.00 uur-aanvang 21.00 uur, entree € 5,-


Reacties:

Er kunnen geen reacties op dit bericht geplaatst worden.