Al op jonge leeftijd droomde deze jongens ervan om de beste coverband “ever” te zijn! Victims of a System bestaat uit 4 mannen die hun droom uit laten komen en zij brengen vol energie de beste System Of A Down tribune die de wereld ooit gezien en beleefd heeft. Bezetting ; Jip van Kakerken; gitaar & zang, Dani Rogosic; zang & gitaar, Danny Giesbergen; basgitaar, Sander van den Broek; drums.

Biografie  Garage Inc.

Garage Inc. is ontstaan uit de band MpirE, deze metal coverband uit de regio, die al jaren meedraait en menig podia heeft gezien , speelt covers van o.a.:  Iron Maiden,  Megadeth,  Metallica etc.

Er werd wel eens gevraagd of we voor de uitzondering  ook een set van Metallica nummers konden spelen,vooruit dan,….voor een keer willen we dat wel doen, wij zijn niet zo flauw. 

De naam Garage  Inc, komt van de gelijknamige titel, van een  cd van Metallica, waarop zij hun favoriete bands coveren. 

Garage Inc.  brengt diverse Metallica nummers op geheel eigen wijze, we willen niet op Metallica lijken, en spreken gewoon Brabants.

Wat we wel doen is proberen de nummers goed en vet op het podium te presenteren,en de bezoekers te laten genieten van een leuk optreden.

Erik Verschueren; Guitar,Jorg van Bree; Vocals, Peter Zijlmans; Drums, Louis Hermans;Bass ,Perry Harks;Guitar

op zaterdag 14 januari 2023 in soos plock, zaal open om 20.00, aanvang 21.30uur.

Entree €5,-


Reacties:

Er kunnen geen reacties op dit bericht geplaatst worden.