Zestiende Stonesavond op 19 maart 2022 gaat door.
Op de valreep, na 2 jaar zonder stonesavond, wordt deze dan toch weer georganiseerd. En dit voor de zestiende keer. Zorg dat je erbij bent op zaterdagavond 19 maart 2022 in Plock, Brabantstraat 6 te Volkel.
Na een paar keer verhinderd zijn ze uiteindelijk weer present op deze Stonesavond. En dan hebben we het natuurlijk over The Specs. Hun optreden zal doorweekt zijn van de Stonesnummers, maar ze zullen ook andere nummers uit de glorietijd van de Stones ten gehore brengen.
Hammerite is een nieuwe Volkelse band rondom fromtman Jim van de Elzen. Ze zijn kort voor de Coronatijd is opgericht en hebben dus nog niet veel gelegenheid gehad om op te treden. Ze spelen classic rock en daarom zal een Stones nummer zeker niet ontbreken.
In het Stones café spelen Stolen Moments meerde sets. Deze mannen uit Gemert en Veghel brengen de meer gevoelige nummers. Daarbij zitten uiteraard ook Stonesnummer.
Een buitenbeentje op de Stonesavond is Yada Yada. Dit is een Herman Brood tributeband. Frontman Stick, die veel gelijkenis vertoond met Herman Brood, is ook een Stonesfan. In 2014, tijdens een Rolling Stones concert in de Arena, is al de basis gelegd voor dit optreden. Yada Yada staat garant voor een optreden vol Rock&Roll met de mooiste nummer van Herman Brood and his Wild Romance.
Als afsluiter betreed Stones coverband Undercover het podium. Undercover heeft al bewezen een ware afsluiter te zijn. Al is het alleen maar om het feit dat zij een vast ritueel bij het nummer Honky Tonk Woman op de Stonesavond hebben ingevoerd. De vaste bezoekers van de Stonesavond weten waar we het over hebben.

De zaal is open om 19.30u. Kaartjes (á 10€ in de voorverkoop en 12,50€ aan de kassa) zijn te koop bij Van Boxtel Elektro, De Peardestal, Coolfeestje en Plock, of door een mail te sturen naar kaartjes@stonesavond.nl. Voor meer informatie kijk op www.stonesavond.nl, Facebook of Instagram.


Reacties:

Er kunnen geen reacties op dit bericht geplaatst worden.